Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggryta med curry och apelsinjuice

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Apelsinjuice tillsammans med curry ger en spännande smak, men samtidigt är juicen en källa till sötma. Välj bort juicen om du är känslig för den söta smaken. Grytan är god även utan den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléerna i bitar. Skölj, kärna ur och skär paprikorna i bitar. Skala och skär löken i klyftor. Bryn kycklingen i smör i en stor gryta. Tillsätt paprika, lök, curry och paprikapulver. Tillsätt vispgrädde, creme fraice apelsinjuice, soja och peppar.
  2. Servera gärna med ris.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Lizen75 28 februari 2011

    En riktigt god gryta!! Rekommenderas varmt.

  • Lizen75 3 mars 2011

    Apelsinjuicen ska vara koncentrerad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.