Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kycklingrätt med frisk smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Tärna kycklingen och stek i margarin tills de blir genomstekta. 2. Klyfta champinjonerna och stek med tillsammans med kycklingen. Salta och peppra. 3. Blanda samman fond, grädde, creme fraiche och soja. Häll över det i grytan och låt småputtra några minuter. 4. Strimla bladen från en kruka basilika och strö över strax innan servering.
  2. Serveringsförslag ris pasta klyftpotatis

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Hjotrongull 20 januari 2008

    Detta var kanongott! Fick bra betyg hemma hos oss. Enkelt att göra och ganska snabblagat, passade perfekt en söndagskväll. Jag utökade receptet med gul paprika (för att den skulle gå åt) och lite purjolök!!! Så god att man kan bjuda goda vänner på detta :-)

  • trialin 7 mars 2011

    Mycket gott. Tog 1 /2 burk philadelphia färskost med vårlök och peppar då jag inte kunde hitta creme fraiche med franska örter. Tillsatte också brynt purjolök men uteslöt den färska basilikan. Väldigt gott ändå. Tack för receptet

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.