Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Emils smarriga kycklinggryta.

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det är så kul att mixa ihop lite nytt i köket och denna gång var mina barnbarn hemma. Emil 6 år, kom och ville ha påfyllning för som han sa; "Det är supergott! Vad duktig du är mormor som kan fixa så god mat!" Ja, det är betyg som heter duga det: Hoppas ni också ska gilla det. Laktosfritt blev det också.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kycklingfiléerna och baconet. Bryn det tillsammans i en traktörpanna i lite smörolja. Skär paprikan i tunna skivor och tillsätt den. Krydda lätt. Blanda i de krossade tomaterna, smetanan, grädden, fonden och sojan. Låt grytan puttra samman ca 15 minuter. Skär bort det hårda i ena ändan på sparrisen och skala bort det torra. Skär dem i tre delar och förväll i lättsaltat vatten ca 5 minuter. Tillsätt sparrisen i grytan strax innan serveringen.
  2. Servera med färsk pasta.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Tinak 26 februari 2012

    Provade detta recept idag och det blev mycket populärt, ändrade lite med att ha lök och färska champinjoner i och ingen sparris.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.