Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Helenas kycklinggryta med fetaost

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegott till exempelvis tagliatelle.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléerna i bitar. Skala och hacka vitlöken. Hacka tomaterna i små bitar.
  2. Bryn kycklingen. Lägg i vitlöken och låt den fräsa med. Salta och peppra. Häll på grädden och ev lite redning. Låt allt koka ihop några minuter.
  3. Smula ner fetaosten och lägg i de hackade tomaterna. Krydda med oregano. Servera med pasta, ex bandspagetti.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • grill 12 mars 2009

    Skriver en gång till (förra recept försvann) denna rätt var helt suverän. Kommer att göra den många gånger till. Har delat ut recept på jobbet och alla som provat den har varit helt nöjda. Full pott från mig.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.