Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk kycklinggryta med curry och grädde

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En enkel och god kycklingryta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär alla grönsaker, vitlöken och frukt i tärningstora bitar.
  2. Stycka upp kycklingen i delar och bryn i panna med lite smör. Lägg över i en gryta. Bryn grönsakerna och frukten också. Lägg därefter alltsammans i en kastrull och häll över grädden, vatten och garam masala och curry.
  3. Låt puttra i kastrull med lock tills kycklingen släpper från benen, cirka en timme. Koka ris och förbered skålar med russin, nötter och mango samt ananas i kuber.
  4. Smaka av grytan med salt och peppar samt mango chutney samt mer curry om så önskas. Garnera med hackad koriander (smaka först om du gillar koriander). Servera med ris, skålarna och mango chutneyn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.