Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggryta med mango chutney

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Mycket gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Dela varje lårkycklingfilé i 2-3 bitar. Salta och peppra och bryn i smör. Tillsätt lök och vitlök och låt den få färg och bli mjuk. Lägg i resten av grönsakerna och fräs några minuter.
  2. Häll i ingefära, vatten, kycklingfond, soja, mango chutney och grädde och låt allt koka ihop 5-10 minuter.
  3. Stek under tiden baconet, gärna i micro för att dra ner på fett och matos. Red av med maizena till lagom konsistens och strö över baconet och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.