Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vild kycklinggryta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Viltgryta som går fort att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek kycklingen i smör.
  2. Blanda saft, vatten, crème fraiche, buljongtärning, enbär, timjan och soya. Lägg i kycklingen och låt puttra under lock ca 10 minuter.
  3. Servera med ris eller potatis och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • SaraFreij 14 november 2008

    Jättegott!! Vi gör denna ofta både till vardags och som bjudmat. Jag brukar dekorera med färsk timjan och några hela enbär på, det ser lite extra festligt ut!!

  • Lennart_58 2 september 2009

    En gryta som är både närande mättande o som verkligen är god, passar såväl vardag som helgdag, tackar för den, å så poängen förstås, 5st, fattas bara.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.