Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En lättlagad god rätt med mycket smak!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i bitar och bryn i smör, krydda med hackad vitlök, salt, peppar och mejram. Snåla inte med kryddorna. När kycklingen är brynt rör ner korven som du skurit i skivor. Låt steka ihop ett tag.
  2. Rör ner grädde och låt puttra. Skär paprikan i strimlor och dela oliverna. Lägg i grytan. Lägg även i hela syltlökar eller skivad purjolök. Låt puttra lite till och red ev. av såsen något.
  3. Gillar man starkt kan man röra ner lite sambal oelek eller så använder man superstarka ölkorvar istället för kabanoss.
  4. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.