Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

God och enkel gryta som passar både till vardag och fest

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen och löken i bitar och stek med olivoljan.
  2. Tillsätt kryddorna och tomatpuren när kycklingen fått färg.
  3. Ta därefter i matlagningsgrädden, kokosmjölken och buljongen.
  4. Låt det koka i ca 10 min och tillsätt sedan de frysta grönsakerna och låt det koka i ytterligare 5 min.
  5. Servera med ris och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.