Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En egen komponerad kycklinggryta som inte tillhör något speciellt kök. Enkel att göra och smakar underbart.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklingen i mindre bitar. Skär purjolöken i fina bitar och riv vitlöken.
  2. Fräs löken i smör/olja i en stekpanna. Tillsätt paprikapulver och kyckling och bryn så kycklingen får en fin yta.
  3. Strimla paprikan och lägg i grytan tillsammans med majsen. Häll på fonden och vattnet. Låt sjuda i ca 10 min.
  4. Tillsätt crème fraiche och smaka av med salt och peppar.
  5. Servera med kokt ris och en grönsallad.
  6. Smaklig måltid!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Lennart_58 12 augusti 2009

    Gott, det var bara förnamnet, full poäng, Lennart.

  • flabban 8 maj 2010

    Supergott. Uteslöt majsen, mest för att jag inte hade nå´n hemma. Högsta betyg. Tack för ett bra recept.

  • terakiz 3 oktober 2011

    Otroligt god kycklinggryta !!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.