Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Krämig kycklinggryta inspirerad av det sydafrikanska Cape Malay-köket. Servera med kokt ris, mango chutney och sallad.

Ingredienser

Instruktioner

Strimla kycklingen. Hacka löken, pressa vitlöken och lägg med köttet i en skål. Mortla kryddnejlikan, pepparn och blanda dem med övriga kryddor och soja och häll över köttet. Låt helst köttet ligga i minst en timme. Häll kött, all marinad och passerade tomater i en gryta. Koka tills köttet är klart och såsen är krämig.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.