Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mycket enkel och suveränt god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingköttet i småbitar. Stek det i omgångar tillsammans med strimlad paprika och bacon. Salta och peppra. Häll över buljongen och låt grytan sjuda 5 min.
  2. Tillsätt grädde blandad med vetemjöl och rör ner det i grytan, sjud 5 min till.
  3. Smörstek kantarellerna och strö dem över grytan. Servera med kokt ris och broccoli.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • anluk 16 maj 2010

    Jättegott och så enkelt. La i lite cashewnötter också bara för jag gillar det så mycket.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.