Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggryta med chorizo och bönor

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Lyxa till vardagskvällen med denna goda och smakrika gryta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklinglårfiléerna i 3 delar. Hetta upp lite olja och bryn dem hastigt runtom med hälften av det rökta paprikapulvret, rosmarinen, några nypor salt samt rejält med nymald peppar. Lägg över i en stor gryta och bryn kycklingbenen på samma sätt med resten av kryddorna så att de får lite färg. Lägg även dem i grytan.
  2. Skala och hacka lök och vitlök och bryn det. Tillsätt i grytan och häll på tomater och buljong. Låt sjuda under lock i 25-30 minuter. Häll i bönorna och låt sjuda i 5 minuter till. Skär under tiden chorizon i skivor och bryn dem tillsammans med väl avrunna oliver ett par minuter. Smaka av.
  3. Lägg i den nystekta korven och oliverna och servera med nykokt pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.