Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God bjudrätt med lite thailändsk inspiration.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filéerna i lagom stor bitar. Stek bitarna lite åt gången, till dom fått fin färg. Salta och peppra
  2. Tillsätt vin, citronsaft, citronskal och buljongen. Koka upp och låt sjuda i några minuter.
  3. Häll på grädden, koka upp och låt koka i 5 minuter.
  4. Tag upp kyckingbitarna och håll dom varma..
  5. Koka ihop såsen.
  6. Skölj och skiva purjolöken och skär paprikan i mindre bitar. Fräs dessa sen mjuka.
  7. Tillsätt kycklingbitarna, purjolöken och paprikan till såsen.Lägg i lätt hackad basilika, .
  8. Tillsätt kycklingbitarna till såsen och sjud allt till kycklingbitarna är färdiga.
  9. Smaka av och tillsätt ev. mer salt el peppar. Severas med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.