God bjudrätt med lite thailändsk inspiration.
Instruktioner
- Skär filéerna i lagom stor bitar.
Stek bitarna lite åt gången, till dom fått fin färg.
Salta och peppra
- Tillsätt vin, citronsaft, citronskal och buljongen.
Koka upp och låt sjuda i några minuter.
- Häll på grädden, koka upp och låt koka i 5 minuter.
- Tag upp kyckingbitarna och håll dom varma..
- Koka ihop såsen.
- Skölj och skiva purjolöken och skär paprikan i mindre bitar.
Fräs dessa sen mjuka.
- Tillsätt kycklingbitarna, purjolöken och paprikan till såsen.Lägg i lätt hackad basilika, .
- Tillsätt kycklingbitarna till såsen och sjud allt till kycklingbitarna är färdiga.
- Smaka av och tillsätt ev. mer salt el peppar.
Severas med ris.
Publicerat den
29 april 2008
Liknande recept
Skriv kommentar