Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggryta med curry och chilipulver

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Serveras med valfritt tillbehör. Vi använde kokt Quinoa till som är både nyttigt och gott. Gör gärna rätten i en gjutjärnsgryta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléerna i lagom bitar och bryn dem tillsammans med curry och chilipulver i lite smör eller margarin.
  2. Pudra över lite vetemjöl och rör om. Skala och skiva morötterna i slantar och skiva löken i halvmånar. Häll i kokosmjölken. Lägg i morötter och lök, vitpeppar, basilika och salt efter smak och låt koka upp.
  3. Koka på lagom värme i ca 15-20 minuter eller tills morötterna är mjuka men med lite tuggmotstånd. Servera med valfritt tillbehör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.