Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggryta med dill och tomat

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En fantastisk rätt. Så enkel och så god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att ansa innerfiléerna och skär de i 2-3 bitar. Väljer du vanlig kycklingfilé så skär dem i 4-5 bitar istället.
  2. Stek kycklingen lätt i en panna med smör + olja tills de blivit ljusa och fina. Lägg över i en gryta. Halvera tomaterna och fräs dem lite snabbt i pannan. Lägg över i grytan och krydda.
  3. Häll över fonden och vattnet och låt koka i ett par minuter. Blanda under tiden crème fraichen med dillen och blanda sedan i grytan. Låt allt puttra ihop ca 5 minuter under lock.
  4. Servera med ris eller potatis och en god sallad!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.