Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggryta med gorgonzola. Kycklinggryta med gorgonzola. Kycklinggryta med gorgonzola. Kycklinggryta med gorgonzola.
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En jättegod kycklinggryta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kycklingfiléerna och stek dem i margarinet, krydda med salt och vitpeppar.
  2. Lös upp buljontärningen i vattnet och tillsätt den, skär gorgonzolan i små bitar och tillsätt även den till kycklingen.
  3. Sätt på ett lock och låt det sjuda i ca 20 min. Tillsätt crème fraiche och grädde i grytan och rör om.
  4. Sjud grytan tills såsen är krämig. Strö över den hackade persiljan.
  5. Servera med ris och en god sallad.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • sandija 5 juni 2009

    När tillsätter man gorgonzolan ?

  • Nallepuh13 5 juni 2009

    Hej! jättebra att du är så observant!! har lagt till det! Kram Anne-Marie

  • Littlechef 24 juli 2009

    Den är helt fantastiskt god. Hela familjen älskade den^^

  • elsa98 9 november 2009

    Otroligt gott!

  • anen 17 november 2010

    Mums vad gott!

  • farmoringer 21 november 2011

    Tack för ett gott kycklingrecept.. Smakade jättebra....

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.