Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

kycklinggryta med kantareller

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

höstigt och fräscht. gott både till vardags och bjudning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs purjolök och svamp tillsammans i smöret, tills det blir mjukt och vattnet kokat bort.
  2. Bryn kycklingen. Blanda samman med svampen. Salta och peppra, va inte så blyg med pepparen.
  3. Häll över créme fraichen och mjölken. Tillsätt buljong. Låt koka ihop. Red med maizena, smaka av.
  4. Servera med ris, vinbärsgelé och en god sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • flabban 15 november 2008

    En jättegod gryta. Kantareller är ju så gott. Bytte ut mjölken mot grädde, för att få en fylligare smak. Tack för ett bra recept.

  • sickanovic 15 februari 2009

    Supergott! Enkelt att göra och smakar så underbart!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.