Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggryta med kokosmjölk, grön curry och grönsaker

 
Skriv ut

Toppa med hackad koriander och till sist servera grytan med jasminris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp buljong med limesaften och kokosmjölken. Ta i den gröna currypastan och ingefäran.
  2. Lägg ner kycklingen och grönsakerna, låt koka i ca 7-10 min, beroende på storleken på grönsakerna.
  3. Red av med lite maizena strö för att få en lite simmig konsistens. Ta i den hackade koriandern till sist och servera grytan med jasminris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.