Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggryta med risonipilaff

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Krämig gryta med lite sting i som serveras med en färgglad risonipilaff.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skala och finhacka löken. Bryn hälften av löken i oljan i en kastrull. Tillsätt risoni och buljong och koka enligt anvisning på förpackningen. När 5 minuter återstår av koktiden, tillsätts grönsakerna.
  3. Bryn kycklingen och resten av löken i smör i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Blanda créme fraiche med buljong och häll på kycklingen. Låt sjuda ca 8 minuter.
  4. Servera kycklingen med sås och risonipilaff.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.