Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggryta med ägg

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Inte provat än...

Ingredienser

Instruktioner

Stycka kycklingen i små bitar. Skala och hacka löken. Krossa vitlöksklyftorna. Fräs löken mjuk i en kastrull med lite olja. Tillsätt smöret och låt det smälta. Lägg vitlök ,tomatpuré och kryddor, rör om och låt fräsa ihop 2 min.häll på vatten och koka upp. Lägg kycklingbitarna och salta och peppra. Låt grytan puttra under lock 40-45 min. Smaka av grytan om mer kryddor behövs, den ska vara ganska stark och het i smaken. Skala äggen och lägg ner i den färdiga grytan. Servera med injera. (typ pita bröd)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.