Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggryta till Pasta Kycklinggryta till Pasta
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Himmelsk god kycklinggryta med rejäl kryddning!! En rikigt gryt-favorit med massa goda smaker! Servera med pasta eller ris!

Ingredienser

Instruktioner

Dela kycklingfileérna i två delar per filé. Bryn dem på hög värme så de får fin färg. Slå på vattnet, rödvinet & tillsätt fonden, örtkryddorna, kapris & vinbärsgelén. Låt brässera ca 10 min. Häll i champinjoner & de hela körsbärstomaterna & strimlad paprika! Red av med maizenmjöl & runda ev. av smaken med lite grädde! Servera till en god pasta!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • zonale 15 augusti 2008

    Smaker som gifter sig fint med varandra. Succé bland mina gäster!

  • annica1984 8 oktober 2012

    Verkligen gott! Har gjort den här rätten flera gånger! Lätt att göra också!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.