Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggulasch

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme 10 minuter
Skriv ut

När jag tillagade denna recept så sa familjen att det var en riktig femetta,

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka selleristjälken smått, skiva löken tunt, värm 4 msk olivolja i en gryta, Stek selleri och lök mjuka, strö över paprikapulver, kummin och senapspulver låt det fräsa med ett par minuter. Tillsätt de krossade tomaterna, grönsaksbuljong och lagerblad. Låt det koka i ca 5 minuter.
  2. Skär kycklingfiléerna i kuber ca 3x3 centimeter, rosta dem snabbt och lägg över i grytan. Det skall nu stå och puttra i ca 40 minuter.
  3. Ta ut lagerbladet och tillsätt yoghurten, rör om så att allt blandas, ta bort den från spisen. Strö över lite hackad persilja.
  4. Serveras med potatis eller ris. Ett gott öl är inte fel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.