- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 1 timme 10 minuter
Skriv ut
När jag tillagade denna recept så sa familjen att det var en riktig femetta,
Instruktioner
- Hacka selleristjälken smått, skiva löken tunt, värm 4 msk olivolja i en gryta, Stek selleri och lök mjuka, strö över paprikapulver, kummin och senapspulver låt det fräsa med ett par minuter.
Tillsätt de krossade tomaterna, grönsaksbuljong och lagerblad. Låt det koka i ca 5 minuter.
- Skär kycklingfiléerna i kuber ca 3x3 centimeter, rosta dem snabbt och lägg över i grytan. Det skall nu stå och puttra i ca 40 minuter.
- Ta ut lagerbladet och tillsätt yoghurten, rör om så att allt blandas, ta bort den från spisen. Strö över lite hackad persilja.
- Serveras med potatis eller ris. Ett gott öl är inte fel.
Publicerat den
17 januari 2011
Liknande recept
Skriv kommentar