Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingkebab med kall sås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Snabbt, enkelt och jättegott med färdiga kycklingkebab-bitar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka lök. Strimla paprika. Fräs i matfett i en stekpanna tillsammans med kebabbitarna ca 5 minuter.
  2. Koka upp vatten med lite salt i och koka nudlarna enligt anvisningar på paketetet. Brukar ta ca 2 minuter.
  3. Gör den kalla såsen. Öppna en burk crème fraiche och tillsätt salt, vitlökspulver, paprikapulver och socker. Rör om och smaka av.
  4. Servera gärna med en grön sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Lennart_58 30 augusti 2009

    Denna kycklingkebaben var bland det godaste jag ätit. 5 poäng.

  • ellooo1 13 oktober 2011

    Heeej i vilken butik hittar man kycklingkebab bitar ????? jag hittar inte`??

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.