Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingklubbor i öl

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Cosce di pollo alla birra Himmelskt gott och snabblagat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sautera lök och vitlök i lite olivolja i en tjockbottnad gryta, tillsätt fläsktärningarna och sautera i 5 minuter. Tillsätt morötter, syltlök och champinjoner, låt sautera i ytterligare ett par minuter.
  2. Bryn kycklingklubborna i en separat stekpanna och lägg över bitarna i grytan med löken, rotfrukterna och fläsket. Slå i kycklingfonden och ölet och tillsätt kryddbuketten. Krydda med salt och vitpeppar, låt sjuda under lock i 35-45 minuter tills kycklingklubborna är möra.
  3. Smaka av och strö över persiljan vid serveringen. Servera med kokt potatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • saxa 11 november 2012

    Ganska smaklös för vårat tycke. Tack för receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.