Koka de upptinade kycklingklubborna i vattnet och buljongtärningarna ca 20 minuter.
Ta upp och låt svalna något innan du penslar glazer på dem runt om. Grilla på utegrill eller i ugnen 250-275 grader ca 3 minuter på var sida. Ta ut och pensla på nytt grilla igen ca 3 minuter på var sida. Detta kan upprepas fler gånger.
Servera gärna med klyftpotatis och grönsaker.
Hönsbuljongen kan sparas och användas till soppbas.
Mycket smarriga kycklinglår. De är här för att stanna i min kokbok!
Enkelt också!
Mina lår ( alltså kycklonglåren;-) var stora så de behövde 30 minuters kokning.
Serverade hemgjorda klyftpotatisar, sallad och en wiskeysås till.
Tack för receptet!
Mycket smarriga kycklinglår. De är här för att stanna i min kokbok! Enkelt också! Mina lår ( alltså kycklonglåren;-) var stora så de behövde 30 minuters kokning. Serverade hemgjorda klyftpotatisar, sallad och en wiskeysås till. Tack för receptet!