Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatisgryta med kyckling och curry

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Jag tycker om potatis och kyckling tillsammans med curry.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg potatisen och purjolöken i en kastrull med olja och fräs några minuter med curry tills potatisen och purjon mjuknar men inte får färg. Stek kycklingen i en stekpanna, ett par minuter på varje sida tills den fått fin färg och lägg över den i kastrullen. Tillsätt kokosmjölken, kycklingbuljongen och smaka av med salt och peppar. Koka grytan på svag värme ca 15 minuter. Lägg i tomaterna och koka ytterligare några minuter. Servera gärna grytan med thaibasilika

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • tantdrake 8 mars 2008

    Veckomenyns torsdagsmiddag hittade jag hos dej. Det här var riktigt gott! Det kändes annorlunda med potatis till kokosmjölken och curryn. Ändrade lite mängder i receptet och gjorde två portioner bara. Dessutom tog jag vanlig bröstfilé för det hade jag i frysen. Det här gör jag om! Tack för receptet! // Pia

  • Anna-Malin 2 december 2010

    Det var jättegott! Jag ändrade i princip inte på någontin mer än att tog vanliga kycklingfiléer istället och så delade jag potatisarna i halvor bara. Blev som sagt hur gott som helst.

  • MrsC 2 december 2010

    Tack - Det var roligt att höra att det smakade gott :-) Hälsningar Pia :-D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.