Riktigt god festmat - Servera...allt tillsammans med lättfräst bladspenat.
Instruktioner
- Banka ut lårfiléerna.
- Mixa brödet, hälften av rosmarinen, smöret och hälften av
parmesanen.
- Överlappa två lårfiléer och bred ut ett lager av rosmarinpastan. Rulla ihop och spänn rullen med plast,
lägg i frysen 30 min.
- Linda dem därefter med bacon.
Dela potatisen, pensla med oljan, strö på rosmarin.
Baka i ugn 225°C i 35 min.
- Koka upp grädden med en krossad vitlöksklyfta och resten av parmesanen och mixa med en stavmixer.
- Stek kycklingrullen gyllenbrun och baka den sedan färdig i ugn på 125°C kycklingen är klar vid 75 grader.
- Servera...allt tillsammans med lättfräst bladspenat.
Publicerat den
1 januari 2011
Liknande recept
Skriv kommentar