Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinglårfiléer med fetaost

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kycklingfiléer i en krämig sås av tomater och purjolök

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°
  2. Lägg ut kycklinglårfiléerna. Krydda med salt och peppar. Dela fetaosten i mindre bitar. Lägg ost, rivet citronskal och hackad persilja i kycklinglåren. Vik samman dem. Rulla en baconskiva runtom varje.
  3. Bryn lårfiléerna runtom i lite smör. Börja med att bryna dem med skarven nedåt.
  4. Skålla, skala, kärna ur och tärna tomaterna. Ansa och strimla purjolöken.
  5. Fräs purjolöken mjuk och glansig i lite smör. Tillsätt tomattärningar och grädde. Låt det småkoka 3-5 minuter. Smaka av med salt.
  6. Häll såsen i en eldfast form och lägg kycklingen ovanpå. Stek mitt i ugnen ca 15 minuter. Garnera med rosmarinkvistar.
  7. Lycka till! Smaklig måltid.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Pewnis 25 januari 2013

    Ändrade lite men fy fasen vad gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.