Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Honungskyckling med grekisk tabbouleh

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God kyckling med en underbar bulgursallad som är en riktig höjdare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda soja, honung och citronjuice. Pensla kycklingen med marinaden. Krydda runt om med 1 tsk salt. Lägg i en ugnsform. Ställ mitt i kall ugn. Sätt ugnen på 225 grader och tillaga i ca 30 minuter eller tills klar köttsaft kommer ut.
  2. Koka bulgurn enligt anvisning på förpackningen. Skär tomaterna i fjärdedelar. Dela, kärna ur och tärna paprikan. Blanda citronskal, citronjuice, socker, olivolja och salt i en skål.
  3. Smula ner fetaosten. Vänd ner tomater, paprika, hackad persilja och finskuren dill. Blanda i bönorna. Tillsätt bulgurn och rör om.
  4. Servera tabboulehn till kycklingen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.