Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinglårsstuvning med pasta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Smak med flott och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Måtten är inte exakta.
  2. Ta bort skinnet på de upptinade kycklingklubborna. Krydda runt om på varje kycklingklubba så de täcks med kryddorna (pastakrydda, mango curry krydda, peppar och lite örtsalt). Lägg ner lagerbladen i en stor kastrull. Lägg ner kycklingklubborna. Häll över grädden och komplettera med mjölk tills halva kycklingklubborna täcks och tillsätt soya.
  3. Stek i ugn 35-40 min på 225 grader, över och under värme. Vänd klubborna efter halva tiden.
  4. När det är klart, ta ur klubborna och lagerbladen ur kastrullen. Och tillsätt redning och vispa tills såsen blir lite tjockare. Smaka av med lite mer soya och örtsalt om önskas. (Kycklingen tar åt sig mycket smak så ej för salt, stark sås). Häll sen i grönsaksblandningen ärter osv i såsen.
  5. Servera de urbenade kycklingköttet till pasta och ös på med önskad mängd sås och kanske lite riven ost. Blanda.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.