Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinglasagne med keso

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här goda receptet hittade jag på internet när jag letade efter lasagnerecept med keso.Tycker att det är mycket praktiskt att använda keso i stället för att göra en ostsås. Och det går så mycket snabbare och är i mitt tycke precis lika gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skär kycklingfiléerna i bitar.Stek i stekpanna tills bitarna börjar "vitna".Tillsätt hackad paprika och purjölök. Låt steka tills kycklingen är genomstekt och paprikan mjuk. Tillsätt kryddor.
  3. Kärna ur och hacka oliverna.Blanda med keso och crème bonjour.
  4. Varva kesoröran, kycklingröran och lasagneplattorna i en smord ugnsform. Avsluta med kesoröra.
  5. Häll på hackade valnötter ochgratinera i ugnen i ca 15-20 minuter, tills valnötterna fått färg.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • valborg 26 augusti 2008

    Denna var fantastiskt god,

  • scraphall 7 augusti 2009

    Den var super god!! Jag tog med mig 2 matlådor till jobbet, en till mig och en till kollegan och hon gav också tummen upp!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.