Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smulans kycklinglasagne tacostyle

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En lasagne med kyckling, tacokrydda, mozzarella, parmesan och svamp, kan det smaka annat än supergott:)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Strimla och fräs kycklingen lite olja. Halvera champinjonerna och fräs dem också. Tillsätt tacokryddan och vattnet. Låt puttra ca 5 minuter.
  3. Blanda mjölken och crème fraichen. Tillsätt också chilisåsen, tomatpurén, saltet och svartpepparn i blandningen.
  4. Ta fram en ugnsform och häll lite av mjölkblandningen i botten. Lägg sen lasagneplattor, på med kycklingröran, på med lite av mjölkblandningen, sen smular du lite av mozzarellan över allt. På med ett nytt lager lasagneplattor och så fortsätter du tills allt är slut. Avsluta med ett lager lasagneplattor, lite mjölkblandning och den rivna parmesan osten.
  5. In i ugnen ca 30-45 minuter, beror på pastan du valt. Om den börjar se mörk ut på ytan så lägg på folie.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.