Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinglasagne med pesto.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Hela rätten i ett!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Fräs färs, purjo och squash. Smält margarinet till såsen i en kastrull. Vispa i vetemjölet. Späd med mjölken, lite i taget. Låt såsen koka ca 5 minuter under omrörning. Salta och peppra. Varva kycklingfräs, sås, pesto och lasagneplattor. Börja och avsluta med vit sås. Grädda mitt i ugnen ca 40 minuter. Smula över fetaost när 10 min återstår.
  2. Servera med sallad.
  3. Obs! Här behövs ytterst lite salt eftersom peston är ganska salt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.