Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinglasagne

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Supergod och lättlagad kycklinglasagne

Ingredienser

Instruktioner

Marinera kycklingfiléerna några timmar. Tärna kycklingfiléerna och stek sedan i en stekpanna, krydda gärna lite extra med grillkrydda. Hacka de soltorkade tomaterna och skölj babyspenaten. Blanda bechamelsåsen och matlagningsgrädden och låt det koka upp under omrörning. Varva sedan lasagneplattor, kycklingbitar, soltorkade tomater, babyspenat och sås i en ugnsfast form. Låt gratinera ca 15-20 minuter i 200 grader. Servera med en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.