- Serverar: 6-8 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
En rätt som föll familjen i smaken, även de små.
Med andra ord, om man inte provar, så får man inget veta (Smaka),
Instruktioner
- Börja med att sätta ugnen på 225 grader
- Tärna kycklingen och genomstek den i panna med smör. Häll i kokosmjölken och krydda med paprikakrydda, salt och peppar.
- Skölj och skiva tomaterna. Skölj bladspenaten och skär den i strimlor.
- Smöra en ugnssäker form, lägg lasangeplattor i botten. Börja med ett lager kyckling, (spar lite av vätskan till sista lagret plattor). Därefter bladspenat, sen skivade tomater ovanpå och riven ost överst.
Fortsätt sen med lasagneplattor och upprepa ordningen.
- Överst lägger du lasagneplattor, häll över resterade sås och avsluta med riven ost.
- Placera formen i mellersta delen av ugnen i ca 25-30 minuter. Smaklig måltid.
Publicerat den
9 juni 2010
Liknande recept
Skriv kommentar