Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinglasagne med färska tomater och bladspenat

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En rätt som föll familjen i smaken, även de små. Med andra ord, om man inte provar, så får man inget veta (Smaka),

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att sätta ugnen på 225 grader
  2. Tärna kycklingen och genomstek den i panna med smör. Häll i kokosmjölken och krydda med paprikakrydda, salt och peppar.
  3. Skölj och skiva tomaterna. Skölj bladspenaten och skär den i strimlor.
  4. Smöra en ugnssäker form, lägg lasangeplattor i botten. Börja med ett lager kyckling, (spar lite av vätskan till sista lagret plattor). Därefter bladspenat, sen skivade tomater ovanpå och riven ost överst. Fortsätt sen med lasagneplattor och upprepa ordningen.
  5. Överst lägger du lasagneplattor, häll över resterade sås och avsluta med riven ost.
  6. Placera formen i mellersta delen av ugnen i ca 25-30 minuter. Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.