Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinglasange

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jättegod och lätt att göra!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken fint och skär kycklingen i mindre bitar, fräs löken och kycklingen. tillsätt buljongtärningen, krossade tomater, chilisås och kryddor. Låt puttra i 10 min.
  2. Smält ner osten tillsammans med grädden och rör i créme fraichen. Smörj en ugnsfast form och börja med lasangeplattor. i botten, varva sedan med kycklingröran och ostsåsen och avsluta med lasangeplattor, och ostsås.
  3. grädda i 200gr i ca 20 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • StudentEllen 15 december 2010

    jättegott, det var första gången jag gjorde kycklinglasange faktisk. dock tog det lång tid i ugnen före den fick bra färg, säkert 40 min.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.