Skulle göra leverbiff på nötlever men hittade ingen nötlever så jag tog kycklinglever i frysdisken istället, vilket blev väldigt lyckat.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Detta ska jag prova, det låter perfekt. Tackar! Själv brukar jag använda den frysta leverbiffssmeten, kryddad och klar, som finns i nästan alla affärer och den blandar jag med färs, snarlikt ditt recept + lite andra kryddor, bl a pulver till grönpepparsås på påse, så gör jag den i ugnen i en lång sockerkaksform och kallar den för min Paté . Mycket populär.
Hej! Hade blandfärs 50/50 i stället för nötfärs. I hälften av smeten hade jag även timjan, färsk persilja och bitar av mozzarella. Väldigt gott. Skall göra en sås av grädde, soja och lingon som jag hittade på ett annat ställe. Det tror jag blir perfekt till. :)