Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

KYCKLINGMUMS

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Underbar kycklingrätt som är lätt att göra & kan göras dagen innan, om man vill... Alltid lika uppskattad!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek filéerna och koka såsen. Slå såsen över kycklingen och låt den står och dra några timmar (alt. över natten)
  2. Koka ris, skär din sallad och värm upp kycklingen på ca 200 gr. Det tar ungefär lika lång tid som riset att koka.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • farmoringer 2 juli 2009

    Det här är en god kycklingrätt. Jag lät det inte stå utan det fick puttra på spisen i ca 40 minuter. Jag hade inte så mycket fransk senap hemma så jag dutta i lite colemans senapspulver istället. Tror inte att det blev sämre av det. Tog lite mjölk i också sen redde jag med maizena. Helt klart supergott...

  • lallito 12 mars 2015

    Hur kan denna rätt stå under snabblagat ?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.