Kycklingpaj recept

Laddar...
Din sökning gav 207 träffarDen goda kycklingpajen

Här har jag använt färdig grillad kyckling (använde endast filéerna men det är ju en smaksak) men man kan naturligtvis tillaga kycklingfiléerna själv och få den kryddningen man gillar.
Kycklingpaj med västerbottenost

Underbart god paj med lite sting. Jättegott med en fräsch sallad och en färsk brödbit till. Jag använde vanlig paprikakydda delikatess och det gick finfint. Grabbarna rensade formen =)


Kycklingpaj med champinjoner, tom..

Slängde ihop det här på en höft och blev väldigt lyckat! Så ta en del av måtten i receptet med en nypa salt, speciellt där det står ca, då kan ni välja själv om ni vill öka eller minska, titta iställe..


Kycklingpaj

Min egen variant. Jag brukar även ha i lite blomkål vilket jag låter förvälla ihop med broccolin.Läcker kycklingpaj

Mycket god och lätt att förbereda långt innan man ska äta. Serveras med sallad och små bröd. Gärna "Grahamsbullar med morötter".


Kall kycklingpaj

Mycket god paj som passar bra på sommaren. Pajdegen blir så saftig och fin i konsistensen av potatisen. Servera med grönsallad.


Lenas kycklingpaj

Om jag ska vara ärlig har jag inte skrivit upp vart jag hittade receptet, men det var en väldigt god paj iaf. Så tack ”Lena” för att du tagit fram ett superrecept på kycklingpaj. Receptet finns iaf s..