Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingpaj med bacon och fetaost

 
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Matig paj som med fördel ätes kall en varm dag på stranden.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Arbeta ihop pajdegen och tryck ut i en pajform, förgrädda i 200 grader ca 15 minuter.
  2. Finfördela kycklingköttet (som kan vara stekt eller grillat). Skär baconet i små bitar och knaperstek. Strimla de soltorkade tomaterna. Kärna ur och skiva oliverna. Skär fetaosten i tärningar. Blanda ihop dessa ingredienser i en skål.
  3. Rör ihop Kesellan, grädden, äggen och den pressade vitlöksklyftan. Salta och peppra.
  4. Fyll det förgräddade pajskalet med kycklingblandningen. Häll Kesellablandningen över alltihop.
  5. Grädda i 200 grader 30-35 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.