- Serverar: 6 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
En god och enkel paj som är lätt att göra. Smakar lite som flygande jacob.
Instruktioner
- Börja med att rensa kycklingen. Behåll skinnet om du kan/ vill, annars måste du nog krydda på kycklingen lite. Skär i mindre bitar och lägg i en ugnsfast form.
Strimla baconet stek. Låt rinna av på hushållspapper. Strö baconet över kycklingen. Strimla purjo och hacka paprikan, vitlöken och champinjonerna. Skär ananasen i bitar.
Fräs grönsakerna och ananasen i en stekpanna. Häll på crème fraiche, grädde och blanda i vitlöksosten. Krydda med grillkrydda och blanda i chilisåsen. Smaka av blandningen och salta mer om det behövs. Ev svartpeppar
- Häll blandningen över kycklingen. Täck med smördegsplattor. Pensla därefter med ägg.
- Grädda i ugnen i 225 grader ca 20 minuter
Publicerat den
6 juni 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Helt klart mitt nya fredagsmys.. favvorecept. Jättegott... tack så mycke för receptet.