Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingpaj

 
Skriv ut

Mums! Den bästa kycklingpaj jag vet. Jag brukar göra dubbelsats av degen så jag får ett lock på också men det är ju efter smak och tycke.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Gör pajdegen. Låt stå i kylskåp ca 30 min. Klä en pajform. Förgrädda i 15 min.
  2. Hacka kycklingen, paprikan och löken i bitar. Smält smöret i en gryta och stek först löken och paprikan några minuter. Tillsätt sedan mjölet och späd med grädden. Salta och peppra efter tycke. Lägg sist i kycklingen och låt puttra några minuter. Tag ut pajen ur ugnen och lägg i fyllningen. Väljer ni att ha ett pajdegslock på så lägg det över pajen. Grädda ytterligare 20 min. Servera med en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.