- Serverar: 5-6 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Matig paj som med fördel ätes kall en varm dag på stranden.
Instruktioner
- Arbeta ihop pajdegen och tryck ut i en pajform, förgrädda i 200 grader ca 15 minuter.
- Finfördela kycklingköttet (som kan vara stekt eller grillat). Skär baconet i små bitar och knaperstek. Strimla de soltorkade tomaterna. Kärna ur och skiva oliverna. Skär fetaosten i tärningar. Blanda ihop dessa ingredienser i en skål.
- Rör ihop Kesellan, grädden, äggen och den pressade vitlöksklyftan. Salta och peppra.
- Fyll det förgräddade pajskalet med kycklingblandningen. Häll Kesellablandningen över alltihop.
- Grädda i 200 grader 30-35 minuter.
Publicerat den
29 juli 2008
Liknande recept
Skriv kommentar