Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingpaj med chilisås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett frasigt pajdegslock gömmer en härligt doftande och smakrik fyllning av kyckling och chili!

Ingredienser

Instruktioner

Hacka samman ingredienserna till pajdegen. Låt degen ligga kallt ca 30 minuter. Bena ur och ta bort skinnet från kycklingen. Skär den i mindre bitar. Skölj, kärna ur och skär paprikan i små bitar. Fräs paprikan i margarinet. Tillsätt löken. Strö över vetemjöl och späd med grädde. Tillsätt chilisås och låt stuvningen koka ett par minuter. Skär ananasen i bitar. Tillsätt ananas och kyckling i stuvningen. Smaka av med salt och peppar. Häll stuvningen i en ugnssäker, rund, smord form. Kavla ut degen till en platta lika stor som formen. Du kavlar enklast mellan 2 bitar plastfolie. Lägg pajlocket över kycklingstuvningen. Pensla locket med ägg. Grädda pajen i ugnen i 225º i 25-30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.