Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingpaj med currysmak

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Här får kycklingköttet smak av både curry och mango chutney i en härlig blandning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop ingredienserna till degen och låt vila kallt en halvtimme. Förgrädda i ugn 200° ca 15 minuter.
  2. Dela kycklingköttet i mindre bitar. Ansa och strimla purjolöken. Fräs den mjuk och glansig i lite matfett tillsammans med curryn. Kärna ur och tärna paprikan. Låt paprikan fräsa med en stund.
  3. Fördela lökröran i det förgräddade pajskalet och lägg kycklingbitarna ovanpå.
  4. Vispa samman ägg, crème fraiche, mjölk och mango chutney.
  5. Häll äggstanningen över pajen och strö över osten. Grädda i nedre delen av ugnen 35-40 minuter eller tiils äggstanningen har stelnat och fått färg.
  6. Garnera eventuellt med coctailtomater och kryddgrönt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.