Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingpaj med fetaost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så supergod och rätt så mager!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka kycklingfiléerna i lättsaltat vatten ca 20 minuter, och låt dem sedan svalna.
  2. Gör pajdegen och tryck ut den i en pajform.
  3. äggen och rör sedan ner mjölk, fetaost, salt och peppar. Skiva kycklingfiléerna i 1 cm tjocka skivor och lägg dem i formen.
  4. Fördela spenaten över kycklingen och häll sedan över äggmassan så att den täcker.
  5. Bakas i ugnen ca 35-40 minuter på 185 grader. Servera med en lätt sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.