Instruktioner
Finfördela margarinet i mjölet och arbeta snabbt ihop till en deg, tillsätt vattnet och de hackade oliverna.
Klä en pajform med degen, nagga bottnen med en gaffel. Ställ formen ca 30 min i kylen. Sätt ugnen på 225 grader, förgrädda pajskalet i mitten av ugnen 10-12 minuter. Sänk värmen till 175 grader. Skär kyckling och korv i mindre bitar. Fräs löken i en del av margarinet, tillsätt kycklingen och korven och låt fräsa några minuter. Lägg på ett fat. Hacka den halvtinade spenaten grovt och låt den puttra i resten av margarinet tillsammans med purjon. Krydda med salt. Lägg kycklingblandningen i pajskalet. Täck med spenatstuvningen. Vispa samman ägg, mjölk och salt. Häll blandningen i pajformen. Lägg på fetaosten och ev några av oliverna. Grädda i mitten av ugnen 30-40 minuter eller tills stanningen har stelnat. Serveras med grönsallad.