Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingpaj med mangochutney

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Kyckling och mangochutney... Det är en oslagbar kombination.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pajskalet: Blanda samman ingredienserna till en smidig deg. Låt vila i kylskåp 30 minuter. Tryck sedan ut degen i en pajform och förgrädda pajskalet i 200 graders ugnsvärme i 5-10 minuter.
  2. Fyllningen: Salta och peppra kycklingfiléerna och stek dem. Lägg dom åt sidan och låt dom svalna.
  3. Skär paprikan i bitar och purjolöken i skivor. Bryn i en stekpanna i lite olja. Tillsätt curryn mot slutet och låt bryna med en kort stund.
  4. Skiva kycklingfiléerna och lägg dem i det förgräddade pajskalet. Lägg paprika/purjolöken ovanpå.
  5. Vispa ihop ingredienserna till äggstanningen. Häll ovanpå kyckling/purjolök/paprika.
  6. Grädda i mitten av ugnen i 30-40 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Marre73 27 maj 2010

    Håller med om oslagbar kombination,ska testa detta vid nästa pajbak.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.